Sunday, March 25, 2007

Ja må hon leva uti hundrade år.........

Ville bara passa på att gratta min mamma som precis har fyllt 90 år! För första gången blev det riktigt lämpligt med sången "Ja må du leva uti hundrade år". Det fattas ju bara 10 år nu.
Hennes födelsedag var den 23 Mars, men vi hade kalaset igår Lördag. Först såg det riktigt illa ut inför kalaset, eftersom vi har varit sjuka så länge. Sedan fick de Vinterkräksjukan inom delar av det äldreboende där hon bor. Annars skulle vi ha haft kalaset för henne i den lokal som finns inom äldreboendet. Nu gick inte det eftersom hela den byggnaden sattes i karantän. Min syster lyckades hyra en annan lokal och det blev fantastiskt bra. Mamma kom i specialtaxi sittandes i sin rullstol, det gick jätte bra, men efter 3 timmar var hon helt slut, fast väldigt nöjd och glad över att träffa alla på en gång. Det blev verkligen en trevlig fest för henne.
Ni missar väl inte att ställa om klockorna? Tiden har redan tagit ett skutt framåt på en timme.
Det är återigen dags för *sommartid*. Inte för att jag begriper vad det ska vara bra för egentligen. Det blir bara en massa strul, när man ska räkna ut var man befinner sig i förhållande till andra tidszoner. Det är tur att man vänjer sig snabbt.
Våren är på G säger de som förstår sig på så passa på och njut om det nu visar sig vara sant.
Grandma Maggie

No comments: