Friday, February 24, 2006

Så har cirkusen börjat...inför valet

Epidaurus Först en fullkomligt sövande debatt i Tv, men bara ett par dagar senare som kom den första skandalen. Hatemail till Reinfeldt sänt från någon hos sossarna!! Du store tid så pinsamt och båda sidor gör ju naturligtvis det mesta av situationen ivrigt påhejade av media. Följande står att läsa i Gp idag "Förtalskampanj fördöms av borgerliga!
En medarbetare på socialdemokraternas partihögkvarter ligger bakom en mejlkampanj som smutskastat m-ledaren Fredrik Reinfeldt. De borgerliga partiledarna tror att kampanjen är organiserad." Tänk så bra om det skulle visa sig vara sant, då plockar de poäng.Politician
Men med tanke på hur genomruttet allt i Sverige är idag, så kan det ju naturligtvis
lika gärna vara precis tvärt om, vem vet?
I detta nya Sverige kan det mesta hända men det enda som är säkert är att det inte går att skicka email utan att de kan bli spårade. Alltid något!!
I min egen värld är jag just nu, på sätt och vis, inblandad i en djup strid i en förening jag tillhör. En liten grupp missnöjda gapar högt och mycket medan vi andra är hjärtligt trötta på alla anklagelser och argument. Forumet fick vi stänga ner för där kopierades från den slutna delen för att sen publiceras och användas mot oss på ett helt annat öppet forum. Har ni någon gång försökt att diskutera med folk som har en brinnande övertygelse att just allt de säger är den enda sanningen?
Då vet ni också att det inte går att argumentera för hur man än försöker att förklara så fortsätter de i oändlighet. Det är deras demokratiska rättighet. Sen spelar det ingen roll hur många de kör över, så länge de får fortsätta att spy galla.
Det måste vara rekord i pajkastning. Hittills 22 sidor!! Ja du store tid!!
Food Fight
Men nu är det snart helg igen, dags att koppla av lite. Städningen är avklarad och vi ska passa barnbarn så det blir nog full rulle, fast på ett annat sätt.
Tack och lov för våra småttingar, då glömmer man allt det tråkiga.
Ha det *gött*!
Grandma Maggie
ps. tänk på det nu, skicka inga otrevliga email, du blir avslöjad direkt :-)

3 comments:

Annelie Olsson said...

Ja du den cirkusen blir ju kul att följa (ironi)..jag är ärligt talat ej intresserad av politiken,för inget av pertierna verkar beröra det som ligger mig närmast..
LIKA RÄTTIGHETER till alla bäde ekonomiskt och socialt.
Så då kan man lika gärna strunta i det,kanske bilda sitt eget parti.

Kramar Annelie

annking said...

Cirkus har vi haft nog av..eller hur...

Birgit said...

har lyckas undgå politikenrnas debatter . os har gårr före allt . o vr egen debatt på jureka som forsätter med pajkastning